Bøger og wire-o

Bøger og wire-o hæfter

Vi trykker mange forskellige typer af softcoverbøger. Vi trykker både mindre oplag af bøger som feks slægtsbøger, men tager også imod større ordrer på blandt andet undervisningsmaterialer, kogebøger, og til forlag. Og også hvad angår papiret til dit bogtryk, tilbyder vi mange forskellige muligheder. Vi står altid klar med hjælp og vejledning til at vælge den rigtige løsning til dit produkt.
Hos HB digitaltryk kan du altid få råd og vejledning ved blot at ringe eller sende en mail. Derudover tilbyder et gratis prøvetryk, så du kan se det færdige produkt inden det sættes i produktion.

Hos HB Digital Tryk kan vi hjælpe med dig med at finde produktet, som du søger. Uanset hvad du er på udkig efter, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Du er i gode hænder hos vores kompetente medarbejdere.
Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med dig omkring netop dette, inden du træffer dit valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til dig.
Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.
Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.

 

Du kan læse mere om vores softcoverbøger på webshoppen eller ved at trykke her.