Salgsmapper

Salgsmapper

Mange kunder bruger en salgsmappe når de skal fremlægge et tilbud. Det kan være salg/køb af bil eller bolig. Vi laver også mapper til dyrlæger hvor der f.eks. ilægges vaccinationskort samt visitkort i den sliske der er lavet til det.
Hos HB digitaltryk kan du altid få råd og vejledning ved blot at ringe eller sende en mail.

20230328_135501

Hos HB Digital Tryk kan vi hjælpe med dig med at finde produktet, som du søger. Uanset hvad du er på udkig efter, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Du er i gode hænder hos vores kompetente medarbejdere.
Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med dig omkring netop dette, inden du træffer dit valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til dig.
Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.
Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.