Hæfter

Hæfter

Vi producerer alle typer hæfter til ethvert formål også tidsskrifter, kirkeblade og læringsmaterialer. Du finder altid et bredt udvalg af materialer til gode priser hos os. Det indebærer blandt andet valg mellem forskellige størrelser samt papirkvaliteter og tykkelser. Du har også mulighed for at vælge enten farvetryk eller trykning af hæfter i sort-hvid samt et omslag i en anden papirkvalitet.
Hos HB digitaltryk kan du altid få råd og vejledning ved blot at ringe eller sende en mail.

hæfter billede

Hos HB Digital Tryk kan vi hjælpe med dig med at finde produktet, som du søger. Uanset hvad du er på udkig efter, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Du er i gode hænder hos vores kompetente medarbejdere.

Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med dig omkring netop dette, inden du træffer dit valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til dig.

Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.

Du kan læse mere om vores hæfter på webshoppen eller ved at trykke her.