Foldere

Foldere

En folder er et godt redskab til at markedsføre din virksomhed eller et arrangement. Derfor står vi klar med hjælp til at få lavet en kreativ og flot folder. Der findes mange forskellige måder at lave en folder på og det kan være med til at give mange forskellige udtryk. Hos os kan du blandt andet bestille en 4-sidet, 5-fløjet og 3-fløjet folder, og den kan trykkes i forskellige formater såsom A3,A4 og A5.
Hos HB digitaltryk kan du altid få råd og vejledning ved blot at ringe eller sende en mail.

foldere billede

Hos HB Digital Tryk kan vi hjælpe med dig med at finde produktet, som du søger. Uanset hvad du er på udkig efter, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Du er i gode hænder hos vores kompetente medarbejdere.
Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med dig omkring netop dette, inden du træffer dit valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til dig.
Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.
Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.